Tårtor/Priser

Tårtor i Ludvika

Av mig kan ni beställa exklusiva och unika tårtor gjorda med mycket kärlek och omtanke. Jag lägger ner väldigt mycket tid på varje tårta med stor omsorg för detaljer för att tårtan ska kännas speciell och skräddarsydd efter kundens önskemål. Du som kund kan komma med en bild på önskad tårta eller ge mig några riktlinjer så gör jag mitt allra bästa för att motsvara förväntningarna.

En tårta ska inte bara vara vacker att se på utan det ska även vara en smakupplevelse och därför använder jag mig endast av äkta smör och grädde och riktiga bär. Jag försöker undvika pulver och halvfabrikat i mitt kök!

En tårta är ett hantverk som är tidskrävande, en bröllopstårta påbörjas en vecka i förväg där exempelvis en ros tar upp emot en timme att tillverka viket gör att en bröllopstårta med många blommor kostar mer än en tårta med en figur. Vid beställning av bröllopstårta ingår konsultation samt provsmakning av 4 fyllningar.

 

För en mer exakt prisuppgift maila gärna på info@cakesbyannag.se

Tänk på att vara ute i god tid med din bokning då jag endast driver företaget på deltid och då bokningar för 2020 års augusti/september bröllop redan har börjat trilla in.

Vid större bokningar så som våningstårtor och bröllopstårtor betalas halva beloppet vid bokning och andra halvan vid leverans. Då dessa beställningar är väldigt tidskrävande så påbörjas arbetet i god tid och därför ska avbokningar ske senast 5 dagar före leveransdatum annars återbetalas inte depositionsavgiften.

 

För leverans inom Ludvika tillkommer en kostnad på 200kr.

Priser

Tårtor utan dekoration – 45kr/bit

Vill du ha en tårta med färska blommor på så gör jag tårtan med 2 valfria fyllningar som spacklas med smörkräm och täcks med sockerpasta. Vill man ha en dekorationskant längst ner så ingår de. Ni tillhandahåller blommor genom egen leverans eller blomsterbud så kan jag arrangera blommorna på tårtan om så önskas. Ska blommorna stickas in i tårtan täcks stjälkarna med ett livsmedelsgodkänt vax. Var noga med att konsultera floristen så att du inte väljer några giftiga blommor!

Prisklass 1 – 50kr/bit

Personlig tårta med 2 valfria fyllningar som spacklas med smörkräm och täcks med sockerpasta. 1 figur ingår i priset, önskas flera tillkommer en kostnad på 70kr per figur. Text och kantdekor nertill runt kanten ingår. Vill man ha en tidskrävande dekor på sidan som quiltat mönster med pärlor, spets eller brushed embroidery tillkommer en kostnad på 100kr per tårta.

Prisklass 2 – 60kr/bit

Personlig tårta med 2 valfria fyllningar som spacklas med smörkräm och täcks med sockerpasta. Flera figurer och övriga dekorationer samt en mer tidskrävande kantdekor ingår i priset.

Våningstårta prisklass 1 – 60kr/bit

Personlig tårta med 2 valfria fyllningar som spacklas med smörkräm och täcks med sockerpasta. 2-3 figurer och text och kantdekor nertill runt kanten ingår.

Våningstårta prisklass 2 – 70kr/bit

Personlig tårta med 2 valfria fyllningar som spacklas med smörkräm och täcks med sockerpasta. Flera figurer eller handgjorda rosor eller andra blommor och övriga dekorationer samt en mer tidskrävande kantdekor ingår i priset.

Bröllopstårta lyx – 80kr/bit

Personlig tårta med 2 valfria fyllningar som spacklas med smörkräm och täcks med sockerpasta. Flertal handgjorda blommor, exempelvis rosor, liljekonvaljer och blad samt en mer tidskrävande kantdekor som quiltat mönster med pärlor, spets eller brushed embroidery ingår. Konsultation med provsmakning av 4 fyllningar ingår också i priset.